Skip to content Skip to footer

Rio De Janeiro, Brazilië

Rio de Janeiro is een van de mooiste steden ter wereld. Er wordt beweerd dat God de aarde in zes dagen heeft geschapen, en op de zevende dag concentreerde hij zich op Rio – daarom de schoonheid ervan. Daar is inderdaad wat aan; Rio is een ongelooflijk mooie stad. De groene heuvels en de heerlijke stranden garanderen dat je in de ban raakt van de stad. De hele wereld is gefascineerd door Rio vanwege zijn schoonheid, de hartslag van de stad en de kosmopolitische elegantie.

Het weer in Rio de Janeiro

Voor de meeste mensen is het een droom om het adembenemende en kleurrijke carnaval mee te maken. Het carnaval in Rio staat bekend als “de grootste show op aarde”, en is het grootste en bekendste carnaval ter wereld. Rio heeft echter veel te bieden, niet alleen carnaval. Het fantastische klimaat en de mooie stranden van Copacabana en Ipanema, evenals vele andere interessante plaatsen om te bezoeken. Het hele jaar door zijn er veel mensen op de stranden. Neem de tijd en geniet van het relaxte strandleven en het bruisende stadsleven. Er zijn ook moderne winkelcentra en uitgaansgelegenheden zoals nergens anders ter wereld. Het nachtleven in Rio gaat door tot in de vroege uurtjes.

Vliegtickets Rio de Janeiro

Dit zijn de goedkoopste vliegtickets die wij hebben kunnen vinden naar Rio de Janeiro
De prijzen van vliegtickets zijn altijd sterk afhankelijk van wanneer je boekt. De goedkoopste vliegtickets van Amsterdam naar Rio de Janeiro die wij hebben kunnen vinden zijn van de volgende luchtvaart maatschappijen:

Wat is de goedkoopste vlucht naar Rio de Janeiro boeken vanuit Amsterdam?

Het goedkoopste ticket naar Rio de Janeiro vanuit Amsterdam dat wij deze maand hebben gevonden, was € 528 voor een enkele reis en € 703 voor een retour. Deze vliegtickets hebben we gevonden bij de volgende 

© 2023 Kicker. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.