Skip to content Skip to footer

São Paulo, Brazilië

Deze enorme megalopolis van meer dan 20 miljoen mensen maakt São Paulo tot een van de grootste steden ter wereld qua bevolking. São Paulo (ook wel bekend als Sampa door de inwoners) wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende brede lanen en uniek ontworpen wolkenkrabbers, die zijn moderne uitstraling laten zien. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van musea en parken of het ontdekken van de culinaire scene, deze kosmopolitische stad heeft voor elk wat wils.

Waar ligt São Paulo?

U hoeft niet te wachten tot u vastgegespt zit op de vluchtkaart om te zien waar Sao Paulo is — laat ons u in de goede richting wijzen. Het ligt ongeveer 869 km ten zuiden van de nationale hoofdstad, Brasilia, en 41 km ten zuiden van Mairiporã. Volgens de laatste telling telde dit deel van Sao Paulo 10.000.000 inwoners.

Plaatsen om te bezoeken in São Paulo

Dus, waar eerst? Je zou gek zijn om Sao Paulo te verlaten zonder rond te kijken in eersteklas attracties zoals de Stadsschouwburg en het Paulista Museum. São Paulo biedt tal van populaire attracties, zoals het Sao Bento-klooster en het Banespa-gebouw. Zijn deze niet voor jou? U hoeft zich geen zorgen te maken – u heeft hier alle keuze. Enkele andere waardevolle opties zijn Professor Aristoteles Orsini Planetarium en het Museum of Art van Sao Paulo. Laat het een indruk achter? Wat probeerde de maker te bereiken? Stel uzelf deze vragen terwijl u door de gangen van Pinacoteca do Estado Museum wandelt, een gerenommeerd kunstmuseum. Op zoek naar meer opties? Renaissance Theater is een fantastische locatie om naar een theatervoorstelling te kijken. Maar wacht, dat is niet alles! De concertzaal Sala Sao Paulo laat zeker indruk achter. Dit belangrijke, oude gebouw is een must-see voor reizende geschiedenisliefhebbers.

Vliegtickets Sao Paulo

Dit zijn de goedkoopste vliegtickets die wij hebben kunnen vinden naar Sao Paulo
De prijzen van vliegtickets zijn altijd sterk afhankelijk van wanneer je boekt. De goedkoopste vliegtickets van Amsterdam naar Sao Paulo die wij hebben kunnen vinden zijn van de volgende luchtvaart maatschappijen:

Wat is de goedkoopste vlucht naar Sao Paulo boeken vanuit Amsterdam?

Het goedkoopste ticket naar Sao Paulo vanuit Amsterdam dat wij deze maand hebben gevonden voor 2023, was € 437 voor een enkele reis en € 770 voor een retour. Deze vliegtickets hebben we gevonden bij de volgende luchtvaart maatschappijen:

© 2023 Kicker. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.